palvelukuvaus.jpg

Amanda VIP on täysin web-pohjainen internetselaimella käytettävä ohjelma, jossa asiakkaan ei tarvitse tehdä kalliita laite- ja ohjelmistoinvestointeja. Palvelun saa käyttöön erittäin kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Amanda VIP:in toimintaperiaate on tunnistaa ja palkita yritykselle tärkeät oikeat kanta-asiakkaat. Maailma on pullollaan täysin merkityksettömiä "kanta-asiakas"-kortteja, ym. Olemme lähteneet kehittämään palvelua, jossa kanta-/vip-asiakkaat oikeasti tunnistetaan, heidän tarpeisiin ja vaatimuksiin voidaan vastata parhaalla mahdollisella tavalla, sekä voidaan palkita, palvella, ja sitouttaa asiakasta todellisesti.

Vaatimuksena palvelun käytölle on kiinteä internetyhteys (ADSL tms.) ja PC-tietokone, jonka USB-porttiin kytketään magneettikortinlukija. (huom. ohjelmaa on mahdollista käyttää myös ilman kortinlukijaa esim. viestintätarkoituksessa, jolloin voidaan mm. lähettää valitulle asiakasryhmälle sms- ja sähköpostiviestejä )

Palvelun hinnoittelu määräytyy käytettävien moduulien ja hallittavan asiakasmäärän mukaan. Ohjelma on rakennettu täysin moduulipohjaiseksi, jolloin asiakas voi vapaasti valita mitä toimintoja ohjelmasta käyttää.

small_moduulit.jpg

  • Asiakas- / sidosryhmärekisteri
  • Asiakkaiden palkitseminen
  • Viestintä (SMS, e-mail, kirjepostitus)
  • Tilastointi ja raportointi (asiakkaiden ostokäyttäytyminen, vko, kk, vuosiraportit, jne.)
  • Kalenteri (esim. käytettävissä olevien tilojen varaustilanne, jne.)
  • Postituslista toiminto