Amandaan TOP -listat

02.10.2008

Amandan ominaisuudet laajenevat jälleen. Nyt voit muodostaa erilaisin hakukriteerein erittäin kattavia TOP -listoja. Näin tunnistat entistä paremmin uskolliset asiakkaasi, sekä kehität liiketoimintaasi oikeaan suuntaan hakutulosten avulla.

Tilastot laajenee

11.09.2008

Olemme laajentaneet Amandan tilastointia. Nyt voit seurata entistäkin paremmin asiakkaiden aktiivisuutta lähes rajattomilla hakuehdoilla.

Huimia laitetarjouksia!

14.04.2008

Nyt saat Amandan käyttöösi entistäkin edullisemmin ja vaivattomammin. Teimme huimat laitetarjoukset mini pc laitteista, sekä pienistä TFT näytöistä, joiden avulla hyödynnät Amandan ominaisuuksia tehokkaasti vaikka käytettävissä oleva tila olisikin rajallinen ( tyypillinen myymälän kassa ympäristö ) Pyydä meidät kylään kartoittamaan tarpeesi!

Amandaan kalenteriominaisuus

12.12.2007

Nyt Amanda VIP -järjestelmään saat myös muistutus- ja ajanvarauskalenterin. Kysy lisää myynnistämme, niin suunnitellaan yhdessä kuinka kalenterit tehostaisivat juuri Teidän liiketoimintaa.

Uusia ominaisuuksia

11.06.2007

Järjestelmän sms-lähetykseen tuotiin uusia ominaisuuksia. Uudet ominaisuudet on automaattisesti kaikkien asiakkaiden käytettävissä.

Amanda VIP sivusto uudistui

10.05.2007

Uudistetulla sivuostolla on panostettu selkeyteen ja informaatioon. Sivuille tulee jatkossa vielä demo-ympäristö, jossa voit testata järjestelmäämme.