referenssit.jpg

 

torikeskus.jpg      
 

torikeskus_t.jpg

Torikeskus yli 50 erikoisliikkeen kauppakeskus Jyväskylässä uudisti kanta-asiakasjärjestelmän ja siirtyi Amanda VIP:n käyttäjäksi. Torikeskus käyttää Amanda VIP kanta-asiakasjärjestelmää asiakasviestintään lähettäen SMS-, sekä sähköpostiviestejä kanta-asiakkaille.

Järjestelmästä on myös helppo ja nopea tulostaa osoitetarrat kanta-asiakasillan kutsukortteihin. Järjestelmällä voidaan tarvittaessa seurata myös asiakkaiden ostojen määrä, ja palkita kanta-asiakkaat ostovolyymin perusteella erilaisin alennuksin.

Web: www.torikeskus.fi

     
kaluste10.jpg  

torikeskus_t.jpg


Web: www.kaluste10.fi

     
himoslomat.jpg  

himoslomat_t.jpg

Eteläisen Suomen johtava loma- ja tapahtumakeskus Himoslomat käyttää Amanda VIP -järjestelmää viestien erikoistarjouksista viihdekeskus Himosareenan kanta-asiakkaille. Näin ravintola-asiakkaat saavat tiedon tarjouksista ja kanta-asiakaseduista suoraan matkapuhelimeen.

Tulevaisuudessa myös Himoslomien mökkivuokraus ja elämyspalvelu käyttävät Amanda VIP järjestelmää varausten ja tilavuokrausten hallintaan.

Web: www.himoslomat.fi

     
archipelago.jpg  

archipelago_t.jpg


Web: www.saunarantti.fi

     
tulenliekki.jpg  

tulenliekki_t.jpg

Vuoden 2007 Suomen parhaaksi tanssipaikaksi valittu Tulenliekki rakensi kanta-asiakasmarkkinoinnin Amanda VIP:n päälle. Tulenliekki lähettää kanta-asiakkaille SMS- ja sähköpostiviestein erikoistarjouksia ja kutsuja tapahtumiin.
Myös yritysasiakkaille on järjestelmästä helppo lähettää sähköisiä e-kirjeitä markkinoiden esimerkiksi Tulenliekin tarjoamia mieleenpainuvia pikkujoulujuhlia. Amandan kalenteritoimintoa hyödynnetään mm. yrityksen tilojen varaustilanteen hallinnassa

Web: www.tulenliekki.fi