faq.jpg

   Kenelle järjestelmä sopii?
   Lähes kaikille toimialoille. Palvelua hyödynnetään mm. ravintola-, matkailu-, kaupan-, ja palvelualojen yrityksissä.


   Mitä palvelun käyttöönotto ja käyttö maksaa?
   Palvelun perusidea on olla kustannustehokas ja näin myös pienyrittäjienhyödynnettävissä. Aloituskustannus alkaen muutamasta sadasta eurosta, ja hintoihin vaikuttaa mahdolliset laitehankinnat, hallittava asiakasmäärä, sekä käyttöön otettavat moduulit. Hyvänä nyrkkisääntönä hinnoittelun suhteen voidaan pitää, että yhden lehtimainoksen hinnalla maksaa koko järjestelmän kk-maksut


   Kuinka järjestelmää ylläpidetään ja käytetään?
   Ohjelmaa käytetään internetselaimella, joten mitään ohjelmia, lisenssejä, ym ei tarvitse asentaa, näin säästytään myös ylimääräisiltä laiteinvestoinneilta. Käyttöön riittää olemassa oleva(t) PC:t sekä internetyhteys. Myös kaikki tieto tallentuu järjestelmätoimittajan laitesalissa sijaitseville palvelimille, joten asiakkaan päässä tapahtuvat mahdolliset laiterikot, ym ei hävitä tärkeitä kanta-asiakastietoja. Tämä selainpohjainen käyttö mahdollistaa myös järjestelmän käyttämisen mistä tahansa ajasta ja paikasta riippumatta.. Kätevää eikö vain?


   Miten hyödynnän Amandaa yrityksen jälkimarkkinoinnissa?
   Amandan avulla hoidat yrityksesi jälkimarkkinointia erittäin tehokkaasti.Näin saat erittäin arvokasta tietoa asiakkaidenne tyytyväisyydestä tuotteitannne ja palveluitanne kohtaan.


   Mitä hyötyä Amandasta on uusien tuotteiden ja palveluiden lanseeramisessa?
   Amandan avulla markkinoit uusia tuotteita ja palveluita erittäin kustannustehokkaasti suoraan potentiaalisille asiakkaillesi. Markkinointi on kohdennettua todellista täsmämarkkinointia, jolla saavutetaan todistetusti myynnin kannalta paras lopputulos.


   Mitä kaikkea tarvitaan palvelun käyttöönottamiseksi?
   Tietokone ja internetyhteys. Järjestelmässä on mahdollista käyttää myös magneettikortinlukiaaja kanta-asiakaskorteja ( magneettiraita tai rfid kortteja)


   Mistä saan tarvittavat laitteet? ( kortinlukija, kortit, ym )
   Meidän kautta saat kaikki tarvikkeet ja laitteet kustannustehokkaasti vaikka käyttövalmiiksi asennettuna.


   Kuinka kanta-asiakaskorttien tilausprosessi etenee?
   Voitte suunnitella kortin ulkoasun itse tai teettää sen omalla mainostoimistollanne. Myös meiltä löytyy graafinen suunnittelupalvelu, TVP Status.
 

   Voinko ottaa aluksi käyttöön vain osan järjestelmästä ja lisätä moduuleja tarvittaessa?
   Kyllä, asiakas voi laajentaa järjestelmää vastaamaan muuttuneita tarpeita milloin vain nopeasti ja kustannustehokkaasti.
 

   Minua kiinnostaisi kuulla palvelusta lisää ja suunnitella kuinka voisin hyödyntää Amanda VIP -palvelua omassa toiminnassa, kuinka minun tulee toimia?
   Ota yhteyttä myyntiimme joko tarjouspyyntölomakkeen kautta tai puhelimitse. Sovitaan tapaaminen ja kartoitetaan yhdessä mitä Amanda VIP voisi Teille tarjota.