etusivu.jpg

Haluatko tehostaa yrityksesi liiketoimintaa?

Amanda VIP systems on myynnin ja kanta-asiakasmarkkinoinnin työkalu, jolla:

  • Lisäät myyntiäsi
  • Hoidat tehokkaasti jälkimarkkinointia
  • Lanseeraat uusia tuotteita/palveluita nopeasti ja kustannustehokkaasti
  • Seuraat asiakkaittesi ostokäyttäytymistä
  • Parannat asiakaspalvelua
  • Reagoit asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin
  • Tunnistat ja palkitset uskolliset asiakkaasi

Amanda VIP Systems on täysin uudenlainen kanta-asiakasmarkkinoinnin työkalu, jonka avulla saat asiakkaasi sitoutumaan yritykseesi ja ostamaan enemmän. Voit luoda järjestelmään asiakas- ja sidosryhmärekisterisi, segmentoida kohderyhmät haluamallasi tavalla ja lähettää heille järjestelmän kautta tekstiviestejä, sähköpostia tai tulostaa osoitetarrat postitusta varten.

Lisäksi voit luoda palkitsemisjärjestelmän, jonka avulla tunnistat tärkeimmät asiakkaasi ja voit palkita heitä haluamallasi tavalla. Raportointijärjestelmää hyödyntäen saat tietoa myös asiakkaittesi ostokäyttäytymisestä ostopaikkakohtaisesti määrittelemältäsi aikaväliltä.

Mieti kuinka sinä voisit tehostaa omaa liiketoimintaasi Amanda VIP:in avulla?

Tutustu sivuihin, lue lisää palvelusta, ja pyydä myynnistämme demo-tunnukset joilla pääset tutustumaan käytännössä järjestelmän mahdollisuuksiin.02.10.2008
Amandaan TOP -listat
Amandan ominaisuudet laajenevat jälleen. Nyt voit muodostaa erilaisin hakukriteerein erittäin kattavia TOP -listoja. Näin tunnistat entistä paremmin uskolliset asiakkaasi, sekä kehität liiketoimintaasi oikeaan suuntaan hakutulosten avulla.11.09.2008
Tilastot laajenee
Olemme laajentaneet Amandan tilastointia. Nyt voit seurata entistäkin paremmin asiakkaiden aktiivisuutta lähes rajattomilla hakuehdoilla.


Oletko halunnut tietää jotain palvelustamme, josta et ole löytänyt tietoa sivuiltamme?
Kysy rohkeasti palautelomakkeella! Voit myös tiedustella soittamalla myyntiimme, numeroon 0400 667 614.